Βρες πληροφορίες για την ταινία Έξι Λεπτά Πριν Τα Μεσάνυχτα (Six Minutes to Midnight), σκηνοθεσία Αντι Γκόνταρντ με τους ηθοποιούς Νάιτζελ Λίντσεϊ, Τζούντι Ντεντς, Έντι Ίζζάρντ και δες το πρόγραμμα προβολών της στους κινηματογράφους και την τηλεόραση.

Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.
1939. Ο Τόμας Μίλερ είναι δάσκαλος και τελευταία στιγμή προσλαμβάνεται από ένα Αγγλικό κολέγιο για να διδάξει Αγγλικά στις κόρες υψηλόβαθμων στελεχών των Ναζί.
Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της διευθύντριας και του αφοσιωμένου της βοηθού τα κορίτσια εξασκούν τα αγγλικά τους προκειμένου στο μέλλον να αντιπροσωπεύσουν το ιδανικό της Γερμανίδας γυναίκας.
Όταν εντοπίζεται το πτώμα ενός πρώην δασκάλου πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα με τελική κατάληξη ο Τόμας να κατηγορείται για φόνο.
- Ηθοποιοί: Νάιτζελ Λίντσεϊ, Τζούντι Ντεντς, Έντι Ίζζάρντ,
- Σκηνοθεσία: Αντι Γκόνταρντ
- Σενάριο: Έντι Ίζζάρντ